Veerkracht Psychologie

Annelies Boers

Mijn naam is Annelies Boers en ik ben sinds 2015 eigenaar van Veerkracht Psychologie.  Vanuit mijn praktijk werk ik als GZ-psycholoog vooral met jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten, identiteit- en zelfbeeldproblematiek en traumaklachten. Ik ben EMDR practitioner en heb de VGCT opleiding voor Cognitieve Gedragstherapie bijna afgerond. Daarnaast ben ik geschoold in het combineren van deze behandelmethodieken met Equine Assisted Therapy (therapie met de inzet van paarden).
Ondanks dat DSM labels vaak nodig zijn voor financiering van de zorg geloof ik er vooral in dat goede zorg bestaat uit samen met de cliënt (en eventueel belangrijke anderen) te kijken naar het geheel van mens en omgeving. Ik geloof in de kracht van mensen om hun eigen oplossingen te vinden met de juiste ondersteuning. Dit maakt ook dat ik samenwerking met andere praktijken belangrijk vindt, zodat de meest passende zorg geboden kan worden. Ik werk veel samen met Paardkrachtig, Centrum Buitengewoon, APG en natuurlijk ook Papillon. Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als GZ-psycholoog binnen het team volwassenzorg bij Therapeutisch Centrum GGZ waar ik zowel diagnostische onderzoek als behandelingen verricht.

Meer informatie

veerkracht psychologie Annelies Boers

Elise Huesmann-de Vroome

Ik ben Elise Huesmann-de Vroome, logopedist sinds 2004 en ik heb sinds 2007 mijn eigen praktijk.Sinds 2012 ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in dyslexie, met name omdat de voorspellers van dyslexie op jonge leeftijd (vanaf 2,5 jaar) soms al te herkennen zijn in de spraak- en taalontwikkeling van een kind. Ik begeleid kinderen vanaf ongeveer 5 jaar actief in het stimuleren van de beginnende geletterdheid en vanaf eind groep 2 oefenen we ook al met het lezen en de spelling.

In 2016 zijn Papillon en mijn praktijk gaan samenwerken en ben ik inmiddels medebehandelaar dyslexie bij Papillon.
Ik ben getrouwd, moeder van een zoon en een dochter en in mijn vrije tijd zing en lees ik graag.

elise huesman logopedist